miercuri, 25 iulie 2012
KEFIR INDIAN
Ciuperca a cultivat-o poporul tibetan si mult timp a fost secretul lor medical. Un profesor polonez, care timp de cinciani a trait si s-a tratat in India, a adus-o in Europa. Profesorul a avut cancer de ficat si cu ajutorul ciupercii s-a vindecatcomplet. Cand a plecat din India, a primit in dar o ciuperca.Corpul ciupercii este de culoare alba cu o lungime de 4-5 cm.
Ciuperca are urmatoarele proprietati:
1) Elimina cancerul, adica impiedica cresterea celulelor canceroase.
2) Reface in totalitate schimbul de materii organice.
3)Elimina toate bolile alergice.
4)Vindeca toate bolile de stomac si intestine, printre care ulcerul de stomac si altele, normalizeaza functiile microfloreiintestinale.
5)Vindeca imbolnavirile plamanilor, pleurezii, pneumonii.
6)Vindeca toate bolile ficatului si ale fierii, dizolva pietrele.
7)Curata in totalitate organismul de sedimente, scoate din organism reziduurile rezultate in urma schimburilor dematerii, printre care: colesterolul, sarurile minerale grele si materiile prelucrate in urma alcoolului.
8)Vindeca toate bolile infectioase, are efect de antibiotic.
9)Intinereste intreg organismul deoarece incetineste imbatranirea celulelor.
10}Vindeca diabetul, adica normalizeaza schimburile de carbohidrati.
11)Ridica tonusul si compozitiile interioare ale organsimului, ajuta memoria.In Japonia fiecare familie cultiva aceasta ciuperca (granula) si ca rezultat al acestui fapt ei sunt cea mai sanatoasanatiune de pe pamant.
Instructiuni de folosire:
Se toarna 1-2.5 dl lapte la temperatura camerei peste ciuperca de marimea a doua lingurite de ceai si se lasa sa stea 24ore. Acest lucru se practica o data in fiecare zi, aproximativ la aceeasi ora.Acest lapte se acreste-n 16-20 de ore. Semnul acririi este acela ca pe suprafata se formeaza un strat compact, din careciuperca se detaseaza pe suprafata laptelui si se separa de laptele acrit.Laptele acru se strecoara intr-un vas de sticla sau portlan, preintr-o strecuratoare de plastic sau inox cu gauri nu maimici sau mai mari de 2-3 mm. Dupa ce am strecurat laptele prin strecuratoare, amestecand cu o lingura de plastic, lemnsau metal, spalam ciuperca sub un jet de apa rece, de laptele acru ramas si o asezam inapoi in vasul spalat, pe care l-amfolosit pentru procesul de acrire si turnam iarasi lapte proaspat.Daca nu curatam ciuperca zilnic si nu turnam lapte proaspat, nu se va inmulti si va primi o culoare maro , isi pierde proprietatile curative si poate pieri,Ciuperca sanatoasa este alba ca branza si in 17 zile masa ciupercii se dubleaza putand fi daruita altei persoane.Laptele acru se consuma de 2 ori pe zi, 20 de zile la rand, dupa care se tine o pauza de 10 zile si apoi iar se incepe cura.Dupa un an de cura, organismul va fi sanatos.
Recomandare:
In timpul curei se interzice consumul de alcool si folosirea abuziva a mancarurilor grase, iuti si foarte condimentate.
Reactia organismului:
In primele 10-14 zile, inteteste activitatea stomacului prin producerea puternica a gazelor, de aceea se recomandaconsumul laptelui acru dimineata. Scaunul va fi mai des si moale, dar nu se intrerupe sub nicio forma cura.Bolnavii deficat sau rinichi se vor simti neplacut in zonele respective. Dupa 10-12 zile reactia furtunoasa a organismului scade,scaunul se normalizeaza si se instaleaza o stare de bine. Tonusul se ridica. Dupa 20 de zile ne vom simti mai bine.Dupa doua luni vom scapa de unele boli. Dupa un an organismul va fi complet vindecat.Laptele acrit se poate folosi si pentru ten si maini, deoarece opreste formarea ridurilor, incetinesete imbatranirea pieliisi micsoreaza oboseala.La fel reduce durerile si inflamatiile reumatismale, se poate unge pe portiunea dureroasa pe zide 6-8 ori.
NU UITATI:
ciuperca trebuie ingrijita. trebuie sa ne purtam cu ea ca si cu un mic corp viu. Sa ocrotim ciuperca.Ciuperca in plus dati-o mai departe cunostintelor impreuna cu instructiunile.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu